• Beli mobil jadi lebih modern, nyaman, praktis, dan stylish sesuai gaya Anda, pembelian bisa dilakukan kapan saja dan dimana saja secara online melalui website resmi Dealer Resmi Kalla Toyota Makassar.

Kombi prevoz putnika i minibus prevoz putnika

November 11, 2022 | Taxi Rent |

Za sve stalne putnike, ali i one koji po prvi put putuju do Beograda ili Zagreba, mi smo Vaš pravi izbor. Poštovani putnici,
ukoliko želite da izvršite rezervaciju autobuskih karata na liniji Novi Sad – Crna Gora – Novi Sad popunite upitnik. Pored prevoza putnika, naša agencija nudi Vam putna osiguranja za sve destinacije u svetu. U zavisnosti od kombi prevoz podgorica količine robe i hitnosti isporuke transporte do i iz Crne Gore organizujemo kroz pune utovare (FTL), parcijalne utovare/dotovare (PTL) ili zbirni kamionski prevoz robe. Ukoliko ste zainteresovani za ovu vrstu prevoza, možete nas kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona (00-24h) na kontakt strani ili izvršiti online rezervaciju putem upita.

px’/>

https://taxi-travel.me/Ovaj grad se može pohvaliti i sa nekoliko značajnih kulturno istorijskih spomenika i crkava, koje predstavljaju pravo blago ovog kraja. Brojni turisti iz naše zemlje, ali i šire dolaze u posetu ovom prelepom gradu kako bi upoznali sve što on ima da im pruži. Bogata istorija i kultura grada sazdana je u čuvenom kompleksu Milošev venac, a obuhvata zgradu Starecrkve koja datira još iz 1818.godine, zgradu Stare skupštine, Amidžin konak i konak kneza Mihaila. Agencija i vozač ne snose odgovornost (plaćanje kazne, refundaciju troškova, zaboravljenih stvari) u koliko sam putnik nije ispoštovao gore navedena pravila.

Naši profesionalni vozači, koji govore više stranih jezika, mogu Vas sačekati na aerodromu u dogovoreno vreme, preuzeti Vaš prtljag i odvesti na željenu destinaciju brzo i bezbedno. Ako želite da se preselite u neko mesto u Crnoj Gori ili iz Crne Gore u Srbiju pozovite naš profesionalni tim i mi ćemo obaviti kompletnu uslugu selidbi za Vas. Svaki delić ove divne, bratske države poznajemo vrlo detaljno, tako da i zatvorenih očiju možemo da prevezemo sve vaše stvari do željenog odredišta.

Srbija

Jedna od novina je i takozvano “pravo na zaborav” (right to be forgotten) koje postojeće pravo na brisanje podataka prilagođava stvarnosti interneta u kojima se naši podaci konstantno objavljuju i dele. Za rezevaciju dečije karte od 5 do 10 godina potrebno je navesti datum rođenja. Svakako, ovo nisu jedini gradovi ka kojima vršimo selidbe za Crnu Goru, već kao što smo napomenuli, prilagodljivi smo potrebama naših klijenata i selidbe vršimo gde da je to potrebno u inostranstvu.

Vreme putovanja iz Sarajeva do Crnogorskog primorja najviše zavisi od tačke odredišta na koje idete, stanja na putevima, vremenskih uslova, i provedenog vremena na graničnom prelazu. JOVOVIĆ MILIVOJE KOJI OBAVLJA PRIVREDNU DJELATNOST KOMBI-TAXI U PODGORICI je privredno društvo čiju adresu možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama. –Plaćanje preko računa je prioritet, i za stalne mušterije koje plaćaju preko računa imamo zagarantovan popust i mnogo nižu cenu u odnosu na konkurenciju, skladno sa kvalitetom, koji pružamo. Sve može i sa carinom i bez carinjenja to se dogovaramo za svaki prevoz posebno….

Ukoliko se odlučite da nas angažujete za kompletnu uslugu selidbe na relaciji Crna Gora – Srbija, možemo da vam obezbedimo najpovoljnije cene i vrlo fleksibilne uslove plaćanja. Naši vozači su pouzdani profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u prevozu putnika. Prevoz putnika kombi-busom u zemlji i inostranstvu po povoljnim cenama. Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz. Najnoviji dodatak našem voznom parku, ova limuzina iz 2017. Godine je idealan izbor za sve koji žele vrhunsku udobnost u vožnji po pristupačnim cenama.

Može se koristiti isključivo voda kao napitak u vozilu jer voda ne ostavlja trajne fleke i ne može oštetiti enterijer vozila. U slučaju nepoštovanja prvila i neprimerenog (nasilničkog) ponašanja u vozilu vozač ima ovlašćenje da takvu osobu odstrani iz vozila i prijavi nadležnim organima. Jedna od osnovnih ideja vodilja prilikom donošenja GDPR-a bila je da građani povrate kontrolu nad svojim podacima. Tako su kompanije u posedu ličnih podataka kao i do sada dužne da svoje korisnike obaveste o načinima na koje njihove podatke koriste, da im omoguće uvid u podatke, dostave kopiju, ili izmene netačne podatke.

Najbolji minibus prevoz do

Hrvatska i Srbija, kao bliske susedne zemlje i međusobno aktuelne turističke destinacije, beleže sve veću posećenost turista i poslovnih ljudi, naročito glavnim gradovima. Kombi prevoz omogućuje udoban transfer manjeg broja ljudi, uz sve preventivne mere zaštite putnika, na uzajamno zadovoljstvo. Ukoliko do sada niste, vreme je da probate i proverite zašto nas hvale.

Za svako oštećenje na ili u vozilu nastalo krivicom putnika snosiće odgovornost i troškove saniranja istih, sam putnik. Poštovani, budite slobodni i kontaktirajte nas putem e-mail, telefona ili Viber aplikacije a mi ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za našu uslugu. Stručno i ljubazno osoblje je tu da Vas uputi i odgovori na sva pitanja u vezi Vašeg putovanja. Udobna i bezbedna vožnja su sinonimi našeg kvaliteta i lojalnosti.

Izjave putnika

Ukupna udaljenost Zagreb Beograd je 393 km, što iznosi približno 4 sata prijatnog putovanja. Međunarodna autobuska linija i dosadni red vožnje na glavnoj autobuskoj stanici, padaju u zaborav u poređenju sa našim vozilima i prilagođavanju Vašim zahtevima i prioritetima. Izuzetan komfor naših vozila omogućava prijatniju vožnju, uz pristupačnu cenu karte. Conecto travel je siguran izbor jer štedi Vaš novac, Vaše vreme i Vašu energiju. Lista gradova u Crnoj Gori, pored Podgorice, do kojih vršimo usluge kombi prevoza putnika. Selidbe vršimo vozilima novije generacije koja se redovno održavaju i servisiraju, a naši profesionalni vozači imaju veliko iskustvo u selidbama po Srbiji i inostranstvu.

Profesionalni vozači i podrška koja Vam je uvek na raspolaganju. Porastom interesovanja za Crnu Goru, ukazala se potreba za savremenijim, većim i bolje opremljenim aerodromom u glavnom gradu, pa je aerodrom u Podgorici renoviran 2006. Poseduje prtljažnik kapaciteta 590l, u koji komotno možete spakovati vaš prtljag. A putnici su osigarani i vazdušnim jastucima koji uz Škodu dolaze kao standardni paket.

Ka Crnoj Gori često prevozimo farmaceutske proizvode (lekove, suplemente, opremu), prehrambene proizvode, paletizovanu robu široke potrošnje, mašine i delove za mašine i sl. Naše ljubazno osoblje će Vas čekati po dolasku Vašeg aviona, prevešće Vas našim modernim, udobnim i klimatizovanim vozilima, i postaraće se da zadovoljni stignete na željenu destinaciju. Sva vozila koja naša firma koristi su tehnički savršeno ispravna i sigurna, a vozači profesionalci koji će učiniti svaku Vašu vožnju udobnom. Pošaljite na upit i naši agenti će vam odgovoriti  u najkraćem vremenskom roku sa ponudom. Unutrašnjost Octavie pruža komfor kao da je u klasi više.

Poseduje prostran i luksuzan enterijer sa velikim gepekom. Kapaciteta 8+1 sedišnog mesta, Mercedes VITO garantuje https://taxi-travel.me/ sigurnu i udobnu vožnju. Kapaciteta 8+1 sedišnog mesta, Ford TOURNEO garantuje sigurnu i udobnu vožnju.

Kolačići podešavanja omogućuju web sajtu da zapamti informaciju koja menja način na koji se web sajt ponaša ili izgleda, kao što su vaš podešeni jezik ili oblast u kojoj se nalazite. Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima web sajta. Web sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića. Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Ukoliko ste već doneli odluku, sve ostalo slobodno možete da prepustite nama. Rešili smo da višegodišnje iskustvo u obavljanju poslova selidbi iskoristimo da bismo svim zainteresovanim klijentima obezbedili brzu, sigurnu i bezbednu selidbu u bilo koji od gradova Crne Gore. Osim selidbe na relaciji Beograd – Podgorica, kod nas možete da obezbedite najbolje uslove za organizovanje selidbe do Cetinja, Budve, Nikšića, Ulcinja, Bara, Kotora ili Berana. Kombi prevoz je najbrži, najjeftiniji i najjednostavniji način putovanja. Vaše je da nas pozovete i mi ćemo doći po vas na željenu adresu i u najkraćem roku ćemo vas prevesti na željenu destinaciju. Međunarodne selidbe Crna Gora podrazumevaju selidbe iz Srbije ka Crnoj Gori i obrnuto.

Related Post

Terbit : 7 Juni 2023

Podgorica Airport Aerodromi Crne Gore

Dario was an excellent driver – there on time for both flights and very friendly and helpful. That is why any foreign cuisine, especially Asian,...
Terbit : 7 Juni 2023

Book now your Taxi in Podgorica online instant or prebooking

Also, work was done to improve lighting and energy supply. If you look at the map of Montenegro, it is striking that most of this...