• Beli mobil jadi lebih modern, nyaman, praktis, dan stylish sesuai gaya Anda, pembelian bisa dilakukan kapan saja dan dimana saja secara online melalui website resmi Dealer Resmi Kalla Toyota Makassar.

Prevoz robe Srbija Transport robe kombijem i kamionom

September 2, 2022 | Taxi Rent |

Nudimo vam najjeftiniji kombi prevoz, kao i prevoz robe kamionom. U našem voznom parku imamo kombi vozila nosivosti do 2500kg, i dužine 4,6m, koji će sigurno moći da odgovore svim vašim zahtevima i željama. Najduži teret koji prevozimo sa kombi vozilima je do 6 metara i to je jako značajna stavka za dosta naših klijenata jer ne moraju da angažuju kamion za prevoz svoje robe.

Usluge prevoza kombijem možete uzeti bez iznajmljivanja radne snage. Naši zaposleni mogu biti angažovani i za potrebe utovara i istovara robe. Dostupni smo 24 sata / 7 dana u nedelji i 365 dana u godini. Sva naša vozila su održavana i servisirana redovno.Kombijem se lakše manevriše kroz nepristupačne i jednosmerne ulice. Osim toga, druga vozila će kombi lakše zaobići ako privremeno zaustavite vozilo. Naravno i što se tiče parkiranja, kombi je jednostavnije rešenje od kamiona.

U svakom slučaju možete da izaberete selidbe kombijem ili selidbe kamionom. Kombi prevoz ima prednosti u odnosu na kamionski prevoz. Cena samog kombi prevoza je jeftinija, za njega ne postoje prepreke prolaska kroz uske ulice i haustore, a i sam prilaz do samog objekta je gotovo uvek omogućen. Kombi prevoz u Beogradu je jedan od najpopularnijih načina prevoza zbog gužvi u saobraćaju.

Popularan je dosta za selidbe i to najfrekventnije selidbe u Beogradu koje se izvode kombijem. Kombi seljenja su lakše od selidbi kamionom i jeftinije su. Kombi prevoz je najčuvenija delatnost prevoza u definitivno vreme. Jeftiniji je od kamionskog, a dosta više robe može da se pakuje u odnosu na pikap prevoz.

Naša kombi vozila voze do 6 euro paleta, i prilagođena su prevozu svih vrsta robe ili stvari, visine su do 2,15m, tapacirana, uredna i spremna da na najbolji način odgovore svim vašim zahtevima. Agencija za prevoz robe i stvari, selidbe, putnički taksi prevoz, https://taxi-travel.me/ višegodišnje iskustvo u prevozu robe i taksi prevozu putnika. Prevoz robe na teritoriji Novog Sada i Srbije kao i selidbe sa našim ili Vašim radnicima.Cene su po dogovoru u zavisnosti od količine robe koja se prevozi,angažovanja radnika i zadržavanja vozila.

px’/>

https://taxi-travel.me/Svaki zahtev za prevozom ili selidbom je specifičan tako da su cene prevoza na sajtu informativnog karaktera i podložne su dogovoru za svaki slučaj posebno. Tovarrni prostor 3,7m duzine, 1.87m sirine, visina 2,1m Prevoz robe i stvari u celoj Srbiji. Kombi je idealan za odnošenje starog nameštaja ili bele tehnike na deponiju. Kombi prevoz dolazi sa našim vozačem koji će prevesti materijal po dogovoru. Specijalizovani smo za prevoz u zemlji ili prevoz u inostranstvu, pojedinaca, manjih ili većih grupa, po povoljnim cenama, bez obzira na mesto polaska ili vaše odredište.

Profesionalizam i vrhunska usluga ali i uvek ljubazno osoblje su uvek u sklopu usluge za prevoz robe ukoliko se odlučite baš za našu agenciju. Mi sve naše klijente tretiramo sa maksimalnim poštovanjem kako bi njihivo zadovoljstvo postala naša najbolja preporuka. Kombi prevoz robe inostranstvo je vrsta usluge prevoza robe koju pružamo najčešće prema državama u okruženju kao što su Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija.

Svaka selidba kao i transport robe je specifična po nečemu. Najjeftiniji kombi prevoz nudimo i kad je u pitanju međugradska vožnja. Najčešće relacije su Beograd-Novi Sad, Beograd-Kragujevac, Beograd-Šabac. To su pre svega udaljenost mesta, angažovanje radne snage, cena putarina itd. Naši vozači i vozila će vam biti na raspolaganju u svakom momentu prema prethodnom dogovoru. Kombi prevoz No.1 je stacioniran na opštini Novi Beograd, ovde smo svoji na svome već četrnaest godina.

Kombi prevoz putnika Beograd – Zagreb

Vemena polazaka kombi prevoza u Prag i iz Praga, kao što je već navedeno, nisu strogo određena, već se određuju prema zahtevima putnika i našim mogućnostima. Kombi prevoz do Praga se obavlja kao vanlinijski prevoz, što znači da nema određenih mesta za prikupljanje putnika, niti ima tačno određenih vremena polazaka, kako u Prag, tako i iz Praga. U dogovoru sa putnicima dolazimo na traženu adresu, preuzimamo prtljag, putnike i nastavljamo put prema Pragu.

Naša profesionalnost i odgovornost u pružanju odlične usluge kombi prevoza putnika i pošiljki je dokazana nebrojeno mnogo puta. Ljubaznost i predusretljivost vozača KOMBI TRAVEL agencije je nešto što nas dodatno odvaja od konkurencije. Zadovoljni klijenti nas rado preporučuju svojim prijateljima i saradnicima, a posebno smo ponosni na tačnost i poštovanje postignutih dogovora o vremenu polaska i cene kombi prevoza putnika.

Kombi prevoz se za prevoz lakših tovara svih vrsta upakovanih građevinskih materijala. Na bočnim stranama autobusa, odnosno na bočnim vratima ili bočnim stranama kabine teretnog motornog vozila ne mogu se stavljati drugi natpisi, osim natpisa iz st. 1. Nakon dobijanja rešenja odlazite kod pečatoresca da sa velikim ponosom još jednog novopečenog preduzetnika overite vašu epohalnu ideju pokretanja biznisa u pravednoj tržišnoj utakmici. Ne brinite, pečatorezaca ima popriličan broj tako da su im cene pristupačne.

Agencije za prevoz robe pomažu prilikom utovara i istovara robe. Agencije u velikom broju slučajeva organizuju prevoz velike količine robe. Tako da je njihov ukupni trošak po jedinici prevoza znatno manji. Kombi prevoz putnika Tina Tim Travel dostupan je za rezervacije 24 časa, 7 dana u nedelji. Kombi prevoz u Prag vršimo svim danima u nedelji, kao i u vreme svih praznika. Prevoz do i iz Praga se kao usluga pruža tokom cele godine, bez obzira ne sezonu.

U velikim gradovima, kombi prevoz je finansijski najispravnija odluka o transportu. Kombi vozila su pogodna za sigurno, brzo i lako kretanje po gradu u bilo koje doba dana. Kao i za prilaz objektima gde se vrši utovar i istovar robe. Tokom prethodnih godina naša kombi vozila su korišćena za brojne domaće i međunarodne selidbe i transport robe.

Kombi prevoz starog nameštaja

Za teretna vozila preko 3.5 t postoje tačno određene ulice (tranzit) kojima je dozvoljeno kretanje kao i vreme u koje mogu da se kreću što uglavnom reguliše lokalna vlast ili gradska uprava. Sajla za vuču ili poluga je obavezna za vrstu teretnog vozila odnosno da može da izdrži vuču po nosivosti iz saobraćajne dozvole (ako se ne varam minimum 50% od toga). Ostala oprema rezervne sijalice, prva pomoć, prsluci, trougao, klinasti podmetači, itd. Svi naši radnici poseduju višegodisnje iskustvo i potrudiće se da na vaše zahteve odgovore na što bolji način. Sasvim svejedno za koju ste od ponuđenih usluga u datom momentu zainteresovani  možete biti potpuno uvereni da ćemo na sve vaše zahteve profesionalno odgovoriti. Napomenućemo ovom prilikom da su svi proizvodi i sva roba zaštićena od mogućih oštećenja tokom transporta.

Mesto i vreme polaska se dogovara sa putnikom ili putnicima, a Tina Tim Travel će učiniti sve da se vaši zahtevi ispoštuju u potpunosti. Ukoliko želite, usluga prevoza robe može biti jednokratna ili povremena, a možemo postići i dogovor o stalnoj usluzi prevoza robe, što sa sobom donosi i niz povoljnosti sa naše strane. Obratite pažnju na članove usluge prevoza kombijem Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju o visini slova natpisa firme koja ne smeju biti manja od 5 cm (ranije bilo 10cm) i bitno drugačije boje od osnovne boje vozila. Na krovu se ne smeju postavljati nikakve oznake pa ni natpis firme. Za kombi vozila to se odnosi na celo vozilo jer kabina nije odvojena kao recimo kod kamiona sa ceradom.

Udobno se smestite, i uživajte u sigurnoj i bezbrižnoj vožnji. Takođe, neki praktikuju popunjavanje prevoznice koju prilikom istovara potpisuje i overava onaj ko robu prima. U nekim slučajevima (ne)namernih nesporazuma ovaj dokument mnogo znači. Za sva teretna vozila do 3.5t najveće dozvoljene mase nije potrebna dozvola za kretanje po gradu osim ako u određenim delovima to nije izričito zabranjeno postavljenim saobraćajnim znakom.

Odlično poznajemo sve ulice, kompanije i skladišta i za vas možemo sigurno, brzo i efikasno da izvršimo uslugu kombi prevoza robe, putnika, ali i selidbe stanova ili firmi. Princip rada koji praktikujemo jeste da nas kontaktirate kako biste nam predočili šta vam je od usluga potrebno. Naredni koraci će zavisiti od toga da li vam je potreban kombi prevoz robe u Beogradu, odnosno u drugim delovima Srbije i inostranstvu, u fazi ste selidbe ili vam je potreban prevoz putnika. Ako imate hitnu pošiljku koja zahteva brz i efikasan prevoz, naša usluga prevoza robe kombijem je idealna za vas. Naši kombiji su uvek spremni za brzu intervenciju i dostavu vašeg tereta u najkraćem mogućem roku.

Kombi prevoz robe i kombi selidbe po veoma pristupačnim cenama 00-24h 365 dana u godini. Poštovani mi smo regionalna kompanija koja ima svoja predstavništva u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Bugarskoj, Sloveniji. Pružamo usluge prevoza putnika sa vozačem u regionu i zapadnoj Evropi. Selidbe sa radnicima, utovor robe pomoću utovarne rampe. Za sve ostale info i pitanja pozovite navedene brojeve.Mire, hvalaaa.

Naša profesionalna agencija za selidbe Beograd posluje od 2009. Godine sa sedištem u Beogradu, raspolažemo sa velikim voznim parkom i uspešno pokrivamo veći deo zemlje. Naša firma nudi profesionalnu uslugu i cene selidbe ispod proseka za ovaj nivo usluge. Kao i kod potrebe pakovanja, zaštite i obrade uvoznih proizvoda propisanim deklaracijama u magacinskom prostoru.

Samo rezervišite svoju vožnju, a ostalo prepustite nama. Naši vozači će pokušati da vas uvek na vreme prevezu do aerodroma u Gracu, bez obzira na to koliko vam je vremena preostalo do leta. Svakako dugogodišnje iskustvo kroz puno uradjenih selidbi, kao i puno predjenih kilometara radi transporta robe u inostranstvo nam dozvoljava da većinu stvari unapred predvidimo i ponudimo vam najkorektniju cenu. Vaše je samo da nas pozovete kako bismo organizovali rezervaciju kombi vozila i vozača nekoliko dana pre tačnog datuma predvidjenog za transport robe. Znajte, da i u vašim kriznim situacijama žargonski rečeno, cajtnot mi pronalazimo najidealiniji aranžman koji se tiče dostupnosti kombija. Na području prestonice Republike Srbije vršimo kombi prevoz putnika po najpovoljnijim cenama.

Prevoz kombijem kao i svim ostalim vozilima vršimo 00-24h svaki dan, brzo povoljno i efikasno. Cenovnik i transparentnost kod ponude za određenu uslugu prevoza i selidbe je preduslov profesionalnog i fer odnosa prema klijentima. Mi nemamo skrivene troškove i dogovorena cena će se ispoštovati ukoliko se ne menjaju zahtevi same usluge. Zato je naša usluga prevoza formirana u skladu sa zahtevima tržišta a posebne pogodnosti pružamo stalnim i povremenim klijentima. Za prevoz putnika u Prag možemo pružiti i uslugu najma kombi vozila ili automobila sa vozačem na sat, dan ili više dana. Usluga najma vozila sa vozačem do Praga se može koristiti, kako za individualni, tako i za prevoz organizovanih grupa putnika.

Isto važi i kod usluge drumskog prevoza tereta kombijem. Zato ne oklevajte, kontaktirajte Alisa selidbe, i prepustite kompletnu uslugu drumskog prevoza tereta kombijem najboljima. Bićete sigurni da će roba stići na vreme, na dogovoreno odredište. Pored toga što naša agencija svim svojim klijentima rado izlazi u susret i vrši besplatnu procenu selidbe, usluga kombi prevoza robe je dodatna pogodnost koja štedi vaš novac. Procena je da je kombi prevoz stvari u proseku oko 30% jeftiniji od kamionskog prevoza, pa su selidbe kombijem pravo rešenje ukoliko ne želite da potrošite previše novca.

Related Post

Terbit : 7 Juni 2023

Podgorica Airport Aerodromi Crne Gore

Dario was an excellent driver – there on time for both flights and very friendly and helpful. That is why any foreign cuisine, especially Asian,...
Terbit : 7 Juni 2023

Book now your Taxi in Podgorica online instant or prebooking

Also, work was done to improve lighting and energy supply. If you look at the map of Montenegro, it is striking that most of this...